Paul van den Heuvel
0412 665 666
p.heuvel@pphnotarissen.nl

Paul van den Heuvel

Pinkse Philips Huberts Notarissen

Paul is als notaris verbonden aan Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss. Hij heeft een brede ervaring op alle gebieden van de notariële dienstverlening maar zijn hart ligt toch vooral bij het ondernemingsrecht.
De langdurige en diepgaande contacten met de zakelijke opdrachtgever spreken hem daarbij speciaal aan.

Paul heeft notariaat gestudeerd aan de universiteit in Nijmegen. Hij is begonnen als kandidaat-notaris in Boxmeer en is na een korte tussenstop buiten het notariaat vanaf 1 juli 1983 werkzaam in het Osse notariaat en woont ook in Oss. Hij heeft dus kennis van Oss en wat in Oss leeft. De aantrekkingskracht van het beroep notaris zit hem voor hem vooral in de variatie, de dagelijkse contacten met mensen in vrijwel alle stadia van het leven, met verschillende achtergronden en met allerlei verschillende hulpvragen.

Enkele van zijn eigenschappen:
Hij is:
- direct, duidelijk en analytisch. Hij weet helder weer te geven wat "er aan de hand is" en geeft ook in een vroegtijdig stadium aan wat in een bepaald dossier de knelpunten en problemen zijn;
- zorgvuldig/accuraat: probeert zijn werk zodanig in te richten dat de kans op fouten zo klein mogelijk is.

Het zijn van lid van Hét Kennisnetwerk heeft voor Paul een duidelijke meerwaarde: hij kan in het belang van zijn opdrachtgevers "sparren" met de medeleden van het netwerk en daarmee zijn opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Naast zijn werk heeft hij verschillende hobby's, waaronder het - vooral in de zomer - rondrijden in een Volkswagen kever cabrio uit 1971 en het maken van reizen met de camper.