Cindy Faro
06 83 22 94 54
cindy@burofaro.nl

Cindy Faro

Buro Faro

Cindy Faro heeft de afgelopen jaren diverse rollen vervuld binnen (verander-) management settings. Eerst vanuit haar rol als leidinggevende in het onderwijs, later als senior consultant en coach. Zij heeft organisaties begeleid en geadviseerd in het uitvoeren en ontwikkelen van verbeterplannen, P&O, cultuurverandering, oplossen van complexe personele arbeidsrelaties, visie-missie ontwikkeling, levens- en loopbaancoaching van werknemers en management.

Cindy kan door haar creatieve persoonlijkheid snel schakelen op diverse niveaus in een organisatie en anticiperen op behoeften van de betrokkenen. Hierbij werkt zij volgens een laagdrempelige & menselijke benadering maar is zij tevens to the point en resultaatgericht. Door haar werk- én levenservaring heeft zij zich haar rol als trainer en coach al ruimschoots eigen gemaakt. Zij houdt daarbij rekening met de ander en maakt een échte verbinding waardoor een basis van veiligheid, vertrouwen en wederzijds respect ontstaat. 

Dit alles met een flinke dosis humor en bevlogenheid. Ze brengt energie, vitaliteit en sprankeling, en zorgt daarnaast voor prikkeling en uitdaging binnen een organisatie. Cindy gelooft in de kracht van jouw verandering!